WCA Lekwasị anya na azụmahịa ikuku nke oke osimiri mba ụwa
bannr88

Akụkọ

Otu Hong Kong Association OF Freight Forwarding and Logistics (HAFFA) anabatala atụmatụ ibuli mmachi na mbufe sịga e-sịga nke “dị njọ” na ọdụ ụgbọ elu Hong Kong.

HAFFA kwuru na atụmatụ izu ike mmachibido iwu mbufe sịga e-cigare ala na Eprel 2022 ga-enyere aka ịkwalite.ibu ikukumpịakọta.E bu n'obi machibido iwu mbụ ahụ iji gbochie e-cigare ịbanye n'ahịa obodo.

Otu ahụ kwuru na "nnukwu mfu nke azụmahịa mbufe nke ngwaahịa sịga e-cigare sitere na ala" butere mbelata 30% nke ụgbọ elu ụgbọ elu site na ọdụ ụgbọ elu Hong Kong na Jenụwarị.

Ụlọ ọrụ ahụ kwuru na esitere na Macau ma ọ bụ South Korea ebubata ngwaahịa a.

HAFFA kwuru na mmachibido iwu gọọmentị nke iji siga e-siga n'ala na Hong Kong butere “mmetụta dị njọ na ụlọ ọrụ e-cigare” na “ebutela akụ na ụba na ndụ mmadụ na-enwetụbeghị ụdị ya.”

Nnyocha e mere ndị otu n'afọ gara aga gosiri na mmachibido iwu ahụ na-emetụta tọn 330,000 nke ibu ikuku kwa afọ, na ọnụ ahịa ebupụ ọzọ na-eche na ọ ga-agafe ijeri yuan 120.

Liu Jiahui, onye isi oche nke otu ahụ, kwuru, sị: "N'agbanyeghị na otu ahụ kwenyere na ebumnobi mbụ nke iwu ahụ, bụ ichebe ahụike ọha na eze na ịmepụta Hong Kong na-enweghị anwụrụ ọkụ, anyị na-akwadokwa atụmatụ gọọmentị (mmezigharị) na-atụ aro ka weghachi usoro mbugharị ndị dị na ụlọ ọrụ ngwa ngwa ibu ngwa ngwa o kwere omume."Ịlanarị ụlọ ọrụ ahụ dị oke egwu.

"Ndị otu a atụpụtala ụzọ ụgbọ njem ala ọhụrụ na nke dị nchebe na Bureau of Transport and Materials, ma kwenyesie ike na ụlọ ọrụ ahụ ga-agbasokwa ọnọdụ nke Bureaulọ Ọrụ Na-ahụ Maka Ụgbọ njem na Ngwa, na-akwadosi ike na usoro iwu siri ike. gọọmentị chọrọ, ma nyefee ya ozugbo na ọdụ ụgbọ elu ọdụ ụgbọ elu iji gbochie e-cigare ịbanye n'ahịa ojii mpaghara."

"Ndị otu a na-akparịta ụka ugbu a na gọọmentị nkọwa nke atụmatụ a chọrọmultimodal njem atụmatụ, ma ga-eme ike ya niile ịmaliteghachi ala nanjem ikukunke ngwaahịa sịga e-cigare ozugbo enwere ike."

Ka China China tọhapụrụ njikwa na sịga e-cigare n'ọnwa Mee nke afọ gara aga, a na-ebupụ ọtụtụ sịga e-cigare site na ala ala gaa na mba ndị ọzọ gburugburu ụwa.Shenzhen na Dongguan dị na Guangdong na-etinye uche na ihe karịrị 80% nke mpaghara mmepụta sịga e-cigare nke China.

Ụlọ ọrụ Senghor Logisticsdị na Shenzhen, nke nwere uru mpaghara na akụrụngwa ụlọ ọrụ.Iji kwekọọ ọnụ ọgụgụ na-arịwanye elu nke sịga e-cigare, ụlọ ọrụ anyị nwere ụgbọ elu anyị na-akwụ ụgwọ na-aga USA na Europe kwa izu.Ọ dị ọnụ ala karịa ụgbọ elu azụmahịa nke ụgbọ elu.Ọ ga-enyere gị aka ichekwa ọnụ ahịa mbupu gị.


Oge nzipu: Mar-24-2023